01 520 38 50

Spoštovani starši,

ob koncu prvega majskega tedna vam sporočamo, da s strani pristojnih (MIZŠ in NIJZ) še nismo prejeli navodil oz. usmeritev za organizacijo pouka oz. dejavnosti v šoli od 18.5.2020 dalje.

Seznanjamo vas še z dokumenti, ki se dotikajo zdravstvenih omejitev pri vključevanju zaposlenih in učencev v VIZ delo (omejitve pa se nanašajo tudi na družinske člane).

  1. Dopis Ministrstva za zdravje, v katerem so opredeljene zdravstvene omejitve za otroke/učencev času sproščanja ukrepov. TUKAJ
  2. Dopis Ministrstva za zdravje, ki opredeli zdravstvene omejitve za pedagoške delavceTUKAJ
  3. Dopis MIZŠ, v katerem MIZŠ pojasnjuje, da se zdravstvene omejitve nanašajo ne samo na zaposlene, pač pa tudi na njihove družinske člane oz. člane v istem gospodinjstvuin je vrnitev v takem primeru na delovno mesto v šoli odsvetovana. TUKAJ

Predvidevamo, da bodo informacije, navodila, usmeritve v zvezi z organizacijo dela in zdravstvenimi omejitvami posredovane šolam do konca današnjega dne oziroma do ponedeljka. Na osnovi prejetega gradiva bomo v prihodnjem tednu pričeli z načrtovanjem organizacije dejavnosti v šoli.

Potrudili se bomo, da vas bomo o vsem tudi pravočasno obveščali, hkrati pa ob danih okoliščinah prosimo za vaše razumevanje.

Mateja Petrič, ravnateljica

Nataša Sadar Šoba, pomočnica ravnateljice

Dostopnost