01 520 38 50

V Palacijevi dvorani ljubljanskega gradu je v četrtek, 20. 12. 2018, potekala protokolarna prireditev ob dnevu samostojnosti in enotnosti Republike Slovenije.

Na slavnostni prireditvi, ki jo je organizirala mestna občina Ljubljana, je bil poleg pomembnih direktorjev in politikov prisoten tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Pevci otroškega zbora OŠ Vodmat, ki ga obiskujejo učenci od 2. do 4. razreda, so z Zdravljico ob 19. uri otvorili prireditev. Slovenski himni je sledil govor župana, nato pa glasbeni program z vokalistko Anjo Strajnar ob spremljavi pianista. Ob koncu prireditve so se OPZ Kosi ob sodelovanju s pevko Anjo Strajnar in kitaristom Vidom Polončičem z Odo Ljubljani poklonili mestu Ljubljana. Učenci so premagali tremo ter s pogumom in ubranim petjem navdušili izbrano publiko.

Mestni občini Ljubljana bi se radi zahvalili za zaupanje in uspešno organizacijo dogodka. Velika zahvala gre tudi staršem otrok pevcev, ki so svojim otrokom omogočili sodelovanje na nastopu ter poskrbeli za njihov ličen izgled.

Več o dogajanju si lahko ogledate na spodnjih fotografijah in video posnetkih.

IMG_0753

IMG_0760

 

Dostopnost