01 520 38 50
Koristne povezave

 

Hitre informacije
 • tajništvo - 01 520 38 50
 • ravnateljica - 01 520 38 52
 • pomočnica r. - 01 520 38 60
 • zbornica - 01 520 38 61
 • zbornica - 01 520 38 62
 • računovodstvo - 01 520 38 57
 • svetovalna služba - 01 520 38 68
 • svetovalna služba - 01 520 38 73
 • mobilna spec. peda. - 01 520 38 66
 • knjižnica - 01 520 38 63
 • kuhinja - 01 520 38 56
 • zobna ambulanta - 01 544 32 34
 • faks - 01 520 38 58
  OŠ Vodmat, Potrčeva1, Ljubljana

 

Skupna obvestila za tretji razred

Praznujemo 60 let šole

Praznovanje 60-letnice naše šole bomo obeležili tudi v športnem duhu, zato učence 1. vzgojno-izobraževalnega obdobja in njihove starše vabimo na športno popoldne, ki se bo odvijalo v četrtek, 18. aprila 2024, ob 17. uri s pričetkom v veliki telovadnici, kjer bo potekala otvoritev dogodka.

Športne naloge ne bodo zahtevne, vendar pa pridite športno oblečeni in obuti. Garderobo boste lahko odložili v omarice v pritličju.

Vabilo, ki so ga učenci prejeli v tiskani obliki, imejte s seboj, saj boste po opravljeni nalogi na vsaki postaji zbirali žige. Ko boste zbrali vseh 11 žigov, boste pri glavnem vhodu v šolo prejeli medaljo.

Veselimo se srečanja z vami.

Čestitamo!

V soboto, 13. aprila 2024, se je otroški pevski zbor OŠ Vodmat pod vodstvom Simone Burkeljca, odpravil v Italijo, kjer so zapeli na  tekmovalnem koncertu Zlata grla. V kategoriji otroških zborov so prejeli ZLATO PRIZNANJE. Čestitamo vsem pevcem, ki so se odlično odrezali, in izjemni zborovodkinji, ki učence navdušuje nad petjem in jim predaja vrhunsko pevsko znanje. Želimo, da bi jim uspeh dajal še dodatni zagon za nove pevske izzive.

več…

Bralno pismenost spodbujamo tudi v jutranjem varstvu

Topla jutra kar vabijo na prosto. Igra s sošolci in drugimi učenci, klepet na klopcah, opazovanje brglezov, ki kukata iz gnezda, plezanje po piramidi. Pod zelenimi krošnjami pa skupina učencev bere. Zgodba kmalu pritegne vse učence. Poslušajo, berejo, analizirajo in naslednje jutro sedijo pod krošnjami s svojimi knjigami.

📸: Gregor Sebanc

Praznujemo 60 let šole

Na naši šoli že odmeva talent, ki ga skrivajo naši učenci! V teh dneh potekajo predizbori za dogodek Vodmat ima talent, ki smo ga pripravili v okviru praznovanja 60. rojstnega dne naše šole.

Z veseljem sporočamo, da smo prejeli kar 52 prijav, kar obeta izjemno raznolikost talentov in nepozabno doživetje za vse gledalce.

Do zdaj smo izvedli že dva od skupno petih predizborov, kjer so se predstavili talenti s področij igranja inštrumenta, plesa, športa in gimnastike. Izbrali smo štiri finaliste, ki bodo stopili na oder glavnega dogodka Vodmat ima talent!

Čestitamo finalistom in vsem nastopajočim za njihove izvrstne nastope, pogum in pripravljenost pokazati svoj talent.

🖋 in 📸: Petra Čeh

več…

Zaključek bralne značke

Včeraj nas je ob zaključku bralne značke obiskal pisatelj in ilustrator Uroš Hrovat.
Peter Nos je bil zvezda prve polovice nastopa. Ko so se zgodbe o njem končale, so učenci pomagali dodelati ilustracije. Za otroke s predmetne stopnje pa je narisal pasico stripa, ob katerem so dobili osnovno znanje o njem. Povedal jim je kratko zgodovino in jih vodil skozi prigodo komičnega junaka. Mlajšim pa je strip efekte ves čas vključeval v ilustracije, kar je bil velik vir zabave.

📸: Slađana Zvizdalo

več…

Otroški pevski zbor s pesmijo pozdravil pomlad

V sredo, 20. marca 2024, so se pevci otroškega zbora OŠ Vodmat z zborovodkinjo Simono Burkeljca odpravili na območno revijo Pomladna prepevanja v Zavod svetega Stanislava v Šentvid. Pevci so se pogumno predstavili in strokovni ocenjevalec Damijan Močnik je za zbor našel same pohvale ter dal še zadnje napotke pred tekmovanjem Zlata grla v Italiji, kamor pevci odhajajo v soboto, 13. aprila 2024. Čestitke mladim pevcem za suveren in odličen nastop.

📸: Greta Učakar

Zimski športni dan za tretješolce

Takole so se učenci 3. razreda včeraj učili teka na smučeh in spoznavali kulturno dediščino okolice Medvod. Med sprehodom so si ogledali kapelico, ki jo je načrtoval arhitekt Jože Plečnik, in ponovili svoje znanje o slovenskih gorah. Skupaj so preživeli lep dan na svežem zraku in se do kosila vrnili nazaj v šolo.

📸: Tjaša Golobič Štucin in Ana Kolar

več…
Dostopnost