01 520 38 50

V letošnjem šolskem letu smo se povezali z Inštitutom za varnostno kulturo, ki nam nudi strokovno pomoč pri vpeljavi modela varne šole. Ker želimo pridobiti vaše mnenje o zagotavljanju varnosti otrok v šoli, vas prijazno vabimo k sodelovanju. Naprošamo vas, da nam odgovorite na nekaj kratkih vprašanj, za katera boste potrebovali od 3 do 5 minut.

Anketa za starše

Za mnenje na temo varnosti in medvrstniškega nasilja smo povprašali tudi učence od 3. do 9. razreda – analiza ankete med učenci.

Več o aktivnostih v okviru projekta Varna šola.

V začetku šolskega leta 2015/16 smo v sodelovanju z IVK in MOL izpeljali delavnice varnostne kulture za učence 7. in 8. razreda. Evalvacijo delavnic si lahko ogledate tukaj.

Po izvedenih delavnicah se je izvedel kviz, ki je zajemal pridobljeno znanje iz vsebine obravnavanih delavnic. Učenci naše šole so se v finalu, v katerem so sodelovale vse sodelujoče šole v projektu, odlično odrezali in dosegli naslednje rezultate:

kategorija učencev 7. razreda: Lana Krotko, 7.a – 1. mesto; Mila Kuzmanov, 7.a – 3. mesto

krotko_kovacic    kuzmanov_kovacic

kategorija učencev 8. razreda: Marko Matić, 8.a – 3. mesto

matic_kovacic

Direktor Inštituta za varnostno kulturo Andrej Kovačič je zmagovalki in tretje uvrščenima tekmovalcema izročil knjižne nagrade.

 

 

Dostopnost